avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cine plateste in concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cine plateste in concediu prenatal

Buna ziua.am o intrebare..in momentul in care eu ies in prenatal,cine trebuie sa imi plateasca salar pana in momentul in care intru in maternitate?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:50, 5 Octombrie 2017
In perioada concediului de maternitate (prenatal si postnatal) angajatorul este obligat sa va plateasca indemnizatia, urmand sa o recupereze de la casa de sanatate.
Cand veti intra in concediul de crestere a copilului pana la 2 ani veti primi indemnizatie de la primarie (AJPIS).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal al doilea copil annamarria19 annamarria19 buna seara. in data de 8 mai ar trebui sa ma intorc la servici de drept , dupa terminarea concediului crestere al primului copil cu handicap pana la 3 ani . ... (vezi toată discuția)
Sarcina și contract pe perioada determinata Nitoig Nitoig Bună seara! Mă aflu în următoarea situație sunt însărcinată în 22 săptămâni, urmând sa nasc la sfârșitul lunii decembrie. Sunt angajată cu ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal fractionat irina19867 irina19867 Buna ziua.Sunt profesoara suplinitor, urmeaza sa nasc in 12 august.As avea doua nelamuriri...prima este aceea ca as mai avea 3 saptamani de practica la scoala ... (vezi toată discuția)