avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie sau pensie anticipata?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie sau pensie anticipata?

Născută 07.1963 cu 29 ani de munca ,din care 16 ani și 6 luni în grupa a 2 , Cand ma pot încadra la pensie ?Menționez ca în 2009 dupa disponibilizari am avut 1 an și 3 luni șomaj.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata melaniavasilescu melaniavasilescu Sunt nascuta in august 1960, lucrez din noiembrie 1982 pana in prezent, am peste 16 ani grupele de munca. Spuneti-mi va rog cand pot iesi la pensie . Primii ... (vezi toată discuția)
Cât ar trebui sa am pensia sociala? lelicornelia lelicornelia sunt nascuta in 11.01.1957 ,am terminat scoala profesionala ucenicie la locul de munca si este trecut in cartea de munca,am lucrat 11 ani in grupa a 2-a si 7 ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie conform legii nr. 263/2010 sorleaadrian sorleaadrian buna! v-as ruga, pe cine poate sa ma ajute, cu un raspuns clar cand as avea dreptul sa intru la pensie conform noii legi. Sunt nascut in anul 1953 pe data de ... (vezi toată discuția)