avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri incluse in salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri incluse in salariu

Buna dimineata. Lucrez in domeniul transporturilor pe calea ferata. Pentru ca firma sa aduca salariile de baza la nivelul cerut de govern au inceput sa introduca in salariu pe rand toate sporurile. Intrebare: daca sporul de siguranta circulatiei nu mai este specificat clar in fisa si faptul ca sunt asimilat TESA fara studii superioare(care theoretic are munca de birou) cum mai pot efectua functia fara a incalca instructiile si regulamente care prevad ca minim 60%din program sa il desfasor pe teren?

Alte discuții în legătură

Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu pentru promovare de la gradul i la gradul ia pentru functia de bibliotecar de comuna, cu studii superioare geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare: - lucrez la o institutie publica si blibotecarul (cu studii superioare) a promovat prin concurs din functia de ... (vezi toată discuția)
Salarizare herminaida herminaida Buna ziua ! Lucrez la Societate comerciala pe actiuni. Muncitorii au un salariu care impreuna cu alte sporuri ( conditii vatamatoare, ...) ajung la un ... (vezi toată discuția)