avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema prelungire dovada Sector 1
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema prelungire dovada Sector 1

Buna ziua. In urma cu un an am avut un accident auto soldat cu decesul unei persoane, persoana in cauza a fost de vina, fapt demonstrat de expertiza tehnica. La doua luni dupa accident am depus la politie la Udriste cerere de prelungire. Am asteptat patru luni, timp in care nu am primit nici un raspuns. Am depus cerere direct la procuratura si in doua saptamani am primit acasa hartie cu acordul de prelungire de la procuror. Imediat dupa am depus din nou cerere de prelungire tot la procuratura dar pentru urmatoarea luna nu am mai primit raspuns nici acasa nici la Udriste. Intre timp am mai depus inca doua cereri de prelungire tot la procuratura si nu am primit un raspuns. Mentionez ca dosarul inca se afla la Politia Capitalei. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tsn , utilizator 23:05, 8 Octombrie 2009
Meregeti in audienta cu un memoriu scris,in care aratati cele petrecute la procurorul care instrumenteaza cauza sau la seful sau ierarhic superior pentru a vi se comunica situatia execta.
Numai procurorul care instrumenteaza cauza poate sa mai dea prelungirea dreptului de circulatie pe durata cercetarilor.
Acum dimineata o sa ma duc din nou sa vad ce pot rezolva, sper sa pot intra la procurorul care se ocupa. Multumesc pentru raspunsul prompt.
Am fost la procuratura, se pare ca mai nou la sectorul unu se lucreaza cu publicul numai lunea. In schimb am aflat ca pot face o cerere pentru eliberare "certificat de grefa" cu care ma duc la Udriste si imi iau permisul inapoi pana la finalizarea dosarului. Stie cineva daca este adevarat?
si eu doresc o audienta la procuror tot in sect 1. terbuie facuta cerere initial si sa imi dea raspuns cand sa vin sau pot sa ma duc intr-o zi de luni si sa astept la el la usa sa ma primeasca?
multumesc
Cand am mai fost pe acolo tot cu problema asta, erau persoane care vroiau sa intre la procuror pentru ca nu primeau raspuns la cereri dar nu erau lasati sa intre.

Alte discuții în legătură

Retinere permis - accident cu vatamare viraducu viraducu Buna ziua, Am nevoie de un sfat pentru urmatoarea poveste: In martie am avut un accident soldat cu o victima: eu. S-a decis ca eu am trecut pe rosu (nu ... (vezi toată discuția)
Dovada pierduta itsmecristy itsmecristy am permisul retinut pentru un accident rutier.iar cei de la politie mi-au dat o dovada pe care o prelungeam in fiecare luna pana la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni pustiull pustiull buna ziua am facut un accident pe trecea de pietoni acum 4 luni mi-a fost luat permisul pe loc,mi-a fost data o dovada de 15 zile victima nu a avut multe ... (vezi toată discuția)