avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical si concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical si concediu fara plata

Buna ziua,
Sunt angajat la doua locuri de munca undeva ca inginer iar in alta parte ( ONG )sunt presedinte si manager. De la primul loc de munca sunt in concediu medical in urma unei interventii medicale iar de la al doilea loc de munca am cerut concediu fara plata.
In acest moment toate atributiile managerului au fost delegate catre presedintele ONG-ului adica tot eu . Intrebarea este daca pot semna acte la ONG in perioada in care sunt in concediu medical.
Cel mai recent răspuns: xxbogdanxx , utilizator 15:23, 5 Octombrie 2017
La ONG vi s-a suspendat c.i.m. pentru CFP ?
buna ziua.
in revisal postul de manager este activ insa statul de plata apare cu zero costuri.
In acest caz, puteti semna acte.
multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical, preaviz, inchidere cim B. Elena B. Elena Buna ziua, Am un angajat care acum aproximativ o luna a refuzat, din orgoliu, sa indeplineasca o sarcina de serviciu prevazuta in CIM, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Cerere co fara plata - conditie in schimbul platii salariului integral ana456 ana456 Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie: daca o parte din plata salariului este conditionata de angajator de semnarea unui cereri de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Un salariat care se afla in concediu fara plata in perioada 01.06.2019-31.07.2019, a adus medical pentru perioada 24.06.2019-28.06.2019. Cum ... (vezi toată discuția)