avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este o nepotrivire in Legea 153/2017?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este o nepotrivire in Legea 153/2017?

Din analiza prevederilor Legii 153/2017 reiese ca ar putea exista o contradictie intre prevederea de la cap II, sectiunea 1, ar. 10 al(3) din lege si prevederea de la Anexa VII, capitol I, art. 1 referitor la salariile de baza al personalului de executie
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
vidrag, utilizator
Cel mai recent răspuns: vidrag , utilizator 12:30, 25 Octombrie 2017
Pentru ca nu am reusit sa stârnesc interesul nimanui, aduc urmatoarele precizari: este vorba de faptul ca la cap II, sect 1, art. 10 al 3 se precizeaza ca pentru personalul de executie din anexele I-VIII salariile de baza corespund gradatiei 0, iar in anexa VII, cap I art. 1 salariul maxim are un asterisc respectiv ca include sporul de vechime la nivel maxim.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
vidrag, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza gradatia de vechime in munca pentru finctiile de conducere ? oanaportar oanaportar Potrivit legii salarizarii 153/2017, la art.10 se spune ca: un salariat trece la o alta transa de vechime din 5 in 5 ani. In Art. 19 din Legea 153 /2017 ... (vezi toată discuția)
Modificare coeficienți după câteva luni Adamj Adamj Buna seara. Vă rog să-mi spuneți la 2 întrebari: 1. dacă este legal adoptată o hotărâre de consiliu de modificare a coeficienților după câteva ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie introducerea sporului de vechime la salariu ... Dragnea123 Dragnea123 Este obligatorie introducerea sporului de vechime la salariu ? Menționez ca este vorba de un loc de bugetar .Deși am vechime în munca peste 15 ani ,la ... (vezi toată discuția)