avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vanzare cu chitanta neautenficata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vanzare cu chitanta neautenficata

Exista un termen de prescriptie a unei chitante de vanzare nefacuta la notar?Are valabilitate?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:25, 5 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Nu are un termen de prescriptie daca nu a fost specificata o data clara de legalizare.
Are valabilitate.
ATENTIE, Pentru bunuri imobile trebuie sa mergeti si sa incheiati tranzactia la notar si sa efectuati intabularea dreptului pentru a deveni opozabila ,,ERGA OMNES!"
Si daca nu vrea sa mearga la notar,ce trebuie facut?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Va trebui sa va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren Stoica Victor Stoica Victor Este valabil un contract încheiat între o per.fiziva si o firmă ptr.un teren dar nu la notariat?De acte s-a ocupat firma. (vezi toată discuția)
Succesiune - drept la mostenire A33flor A33flor Parintii mei au divortat acum multi ani, iar casa a ramas mamei pentru folosire deoarece nu era partajabila si eu si sora mea i-am fost incredintate ei pentru ... (vezi toată discuția)
Primaria la notar Irina Carina Irina Carina [i]Buna seara poate ca nu este bine posta subiectul dar o mica si scurta intrbare am si eu. Primaria poate incheia acte de vanzare cumparare pentru un teren ... (vezi toată discuția)