avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare de posesie

Tatăl meu deține conform titlului de proprietate 3388 metri pătrați de teren intravilan, pe care se află și casa. Acum 14 ani un vecin a plantat salcâmii și a intrat 3oo de metri pătrați În gradina tatei. Gradina era îngrădită cu gard din pari de lemn și mai multe rânduri de sărmă. Au venit mai multe persoane și au arat și plantat salcâmii,și înlăturând gardul. Tatăl meu nu a anunțat poliția atunci, rămânâd înțeleși să cheme autoritățile locale, respectiv inginerul de le registrul agricol sa delimiteze proprietățile. Între timp tata a itabulat terenul , a anunțat vecinul cu salcâmii. Întrebarea mea este cine are dreptul sa taie salcâmii pe cei trei ari. Menționez că nu s-a intervenit pe suprafaâa respectiva de la plantare pâna acum cu nimic.
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2017
Caliman Carmen, utilizator

Alte discuții în legătură

Plantatia de salcami din curtea vecinului meu. Aura-aura Aura-aura Am o situatie cu vecinul care a plantat salcami la o distanta mai mica de 2 m fata de gardul ce desparte proprietatea mea de a lui. Asa cum scrie in codul ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? alex11dan alex11dan am un teren de vreo 900mp, am plantat pomi fructiferi,unul din vecini are plantati niste salcami foarte inalti,chiar langa gard,am pb. cu pomii mei,in fiecare ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)