avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot dovedi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot dovedi

cum pot dovedi unui client ca am pus in colet tot ceea ce a comandat? am incercat faza cu poza facuta la colet,dar clientul mi-a spus ca poate fi o facatura.adica poza poate fi reala inainte de predarea pachetului,insa pot sustrage oricand acel produs inainte sa il predau la posta sau curier.
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 23:23, 7 Octombrie 2017
Daca este un colet inchis, facut de dvs si predat la posta sau la curier, practic nu puteti dovedi, asa cum nici destinatarul nu poate dovedi (decat daca sta curierul langa el ca sa desfaca coletul si sa numere produsele, ceea ce nu se intampla).
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2017
trandafir2, moderator
Din presă:
"Ieri, 5 octombrie, în jurul orei 09.00, un bărbat din Moldova-Nouă a sesizat prin apel la 112 Poliția din localitate cu privire la faptul că a fost victima unei înșelăciuni pe internet.
Bărbatul a comandat un telefon mobil de pe un site de socializare iar după ce a plătit contravaloarea telefonului, respectiv 800 de lei, a constatat că în interiorul coletului se afla o pungă de zahăr.
Poliţiştii de investigaţii criminale din Moldova-Nouă au reușit în câteva ore să identifice un tânăr în vârstă de 17 ani, din Mehedinți, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune, pe numele căruia s-a întocmit dosar penal.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului."

Sursa: [ link extern ] /
E cuvantul lui impotriva cuvantului dvs. Daca pe numele dvs nu mai sunt si alte plangeri nu ar trebui sa va nelinistiti. Sarcina probei cade pe reclamant, nu pe dvs. Deci va trebui sa demonstreze EL ca a primit zahar in loc de telefon, nu invers.
Spre deosebire de politicienii idioti care-si demonstreaza "nevinovatia", organul de cercetare penala va trebui sa demonstreze vinovatia. d-voastra.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
adema1980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost înșelat la o vânzare pe olx: așa-zisul cumpărător mi-a returnat returnat un alt telefon în locul celui pe care i l-am expediat. ce e de făcut într-o astfel de situație? Luciotrifescu Luciotrifescu Salutare tuturor...in urma unui anunt postat pe olx (telefon spre vanzare)...am primit un mesaj pe acelasi olx de la un individ care m a intrebat direct daca ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de inselacuine StefanNastase StefanNastase Va salut! Am si eu o problema destul de mare, in urma cu cateva zile am trimis un telefon ASUS Zenfone 2 la Constanta, trimis prin Cargus cu verificare la ... (vezi toată discuția)
"teapa" online cu un telefon scump kidsonmdma kidsonmdma Buna ziua, am gasit pe olx un Iphone 15 cu un pret mult mai ieftin si l am comandat prin curier. Din cauza pretului ireal de bun m am grabit sa l comand, fara ... (vezi toată discuția)