avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune Braila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune Braila

Buna ziua. Santem 5 frati din Turda-Cluj. 4 frati sant angajati cu forme legale, iar unul nu lucreaza . Santem mostenitorii unei matusi de la Braila, sora cu tata. Tata a decedat in 2011, sotul matusii si matusa in 2012, bunicul in 2013, iar bunica in 2014. Sotul matusii nu are frati iar parintii lui sant decedati demult timp. Am facut succesiunea dupa bunici la Turda anul acesta. Dintre cei 5 frati [ eu si ceilalti 4] cei 4 frati nu vor sa faca succesiunea de la Braila din rea vointa si lipsa de bani, dar nici nu vor sa renunte. Din cate stim nu sau inscris la succesiune. Daca eu unul din frati vreau sa fac succesiunea la Braila, ce se va intampla? Fratii ma pot ataca legal sau nu? Exista varianta ca statul roman sau fiscul dupa o anumita perioada din cauza datoriilor ne va cauta si ne va execut silit?? Multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune braila mlh man mlh man Santem 5 frati dinCluj. Avem de facut o succesiune la Braila dupa o matusa sora cu tata. Matusa si sotul ei decedati in 2012, tata decedat in 2013. Noi fratii ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa frate mioararadu mioararadu Am titlul de propietate pe terenul si casa parintilor mei pe numele bunicului din partea tatalui .Mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat si ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici ContSters278009 ContSters278009 Bunicii mei dupa tata au decedat, si dupa ei au ramas 2 locuri de pamant. Au avut 3 copii, din care mai traieste doar o fata , matusa mea. Tatal meu era ... (vezi toată discuția)