avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot păți? Plângere pentru abuz de încredere și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot păți? Plângere pentru abuz de încredere și înșelăciune

Am si eu o problema.acum o luna am adus o masina in tara propietarul masiini sa intors inapoi in italia sa radieze masina urmand sami trimeata actele masinii sa o pot inscrie la noi in tara ...intre timp cineva a vrut sa cumpere masina un prieten...spunandui ca urmeaza sa primesc actele masiinii pentru el prima data nu a fost problema.acum in schimb mia dat un mesaj si mia spus ca a fost la politie si mia facut reclamatie pentru abuz de incredere si inselaciune...ce pot face
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
Admin, administrator
Pai de ce v-a facut plangere? I-ati luat banii si nu i-ati dat actele? Sau ce anume s-a intamplat?
Masina la cine se afla in acest moment?
Depinde cum anume i-ati prezentat situatia, Daca l-ati indus in eroare cu privire la cine este proprietarul masinii sau cu probabilitatea de primire a acelor acte.

Masina se afla la el..mia dat banii eu nu iam dat actele...nu leam dat pentru k nu au ajuns nu ca nu miam dorit sa i le dau
Bun, si ati stabilit un termen cand vor ajunge actele si cand i le veti preda cumparatorului?
Da prima data am spus cateva zile.dupa tot neam dus amndoi la posta timp de mai multe zile acolo ni sa spus ca poate dura pana la o luna de zile si ca se poate perde pe drum ca nu a pus recomandat el afost tot timpul langa mine a fost de acord eu iam spus dak nu anu ajunge nici sap aceasta imi ba trimet un alt duplicat sa i le pot daa a fost de acord dar porma mia trimes acel mesaj

Alte discuții în legătură

Cum as putea sa obtin si eu timp mai mult cu copilul? pocaxxl pocaxxl Sunt intrun divort cu sotia asta e de comun acord si avem un copil de 2 ani impreuna si custodia este comuna asa zice ea. cand mia zis ca a bagat actele de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Dauna totala nejustificata franciscpanti franciscpanti ptr inceput va salut cu respect ptr acest sait si va adresez uramatoarele intrebari : este posibil sa cer de la firma de asigurari o dovada de accident din ... (vezi toată discuția)