avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bani cont banca falimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bani cont banca falimentara

Buna ziua
Doresc sa intreba unde anume , la ce institutie ar trebui sa ma adresez pentru a vedea , pe cai legale, notariat etc... daca tatal meu decedat a avut bani in banci falimentare , Dacia Felix, banca Religiilor etc, si cum anume se pot recupera sumele , daca exista.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:43, 8 Octombrie 2017
Daca nu ati formulat cerere ptr.inscriere in tabelul creditorilor in perioada judecarii procesului de insolventa(faliment si,mai ales daca bancile au fost radiate de la Registrul Comertului nu mai aveti sanse de recuperare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment banca populara romana - decizii judecatoresti Ralucutza1307 Ralucutza1307 Buna ziua, Exista, printr-o minune, cineva care ar putea sa ne ajute cu textul unor hotarari judecatoresti referitoare la falimentul Bancii Populare Romane, ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie garantie personala bilet la ordin avalizat Flo_pana Flo_pana In 2006 am avalizat doua bilete la ordin cu mentiunea \\"fara protest\\" constituind o garantie personala pentru o societate comerciala la care eram ... (vezi toată discuția)
Recuperarea banilor mei in cazul falimentului unei banci mihafocsani mihafocsani Buna ziua Am o problema care ma framanta de cateva zile. Am depozite de economii euro la Alpha Banc si lei la Banca Romaneasca (amandoua grecesti). ... (vezi toată discuția)