avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... onorariu doamna avocat/ proces divort
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

onorariu doamna avocat/ proces divort

Buna ziua,

Am platit consultatia 100 lei apoi, in alta zi, am semnat un contract de reprezentare cu doamna avocat (in valoare totala de 3000 lei) in vederea reprezentarii in procesul de divort intentat de sotul meu pe 29 mai 2017. Am platit 1000 lei la semnarea contractului si mi-a facut intampinarea cu greseli de limba romana si chiar de nume (scriind numele copilului in loc de numele sotului)!. Am depus-o eu la judecatorie si tot eu am revenit ca sa depun hartia prin care doamna corecta greseala cu numele sotului.

Am avut o intalnire cu avocata mea si avocatul sotului (la sediul avocatului sotului), in august, pentru a le comunica acestora hotararea noastra de a nu ne prezenta la proces pentru ca, noi doi - sotii - ne-am impacat si am decis sa nu ne prezentam la primul termen (6 septembrie 2017), astfel incat procesul sa se suspende (pentru maxim 6 luni).

In 8 septembrie 2017, i-am mai dat 300 lei, iar in 5 octombrie 2017, am mai platit-o cu 300 lei. Mi-a taiat chitante.

Avand in vedere ca noi, partile ne-am impacat si dumneaei nu depune niciun efort pentru mine, cum pot anula contractul care stipuleaza ca trebuie sa-i dau degeaba cate 3oo lei lunar pana la 3000 lei?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Geanina
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
Gillyan, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:00, 13 Octombrie 2017
Buna seara!

Ait incercat sa vorbiti cu doamna avocat despre acest aspect?

Cu stima.
Buna seara, domnule avocat Simion

Ceea ce m-a frapat este ca dumneaei chiar m-a presat luna aceasta, in mod injustificat, sa-i dau "rata" de 300 lei: eram racita si nu puteam iesi din casa si am sunat-o inainte de data stabilita pentru plata sa-i spun ca ma simt rau, drept pentru care o rugam sa astepte cateva zile pana sa-i primeasca.

Daca luna trecuta i-am dat 300 lei pe 8 septembrie, luna aceasta deja din 5, cand eu am sunat-o, a insistat sa vina personal ca sa-i ridice din fata blocului in care locuiesc, data fiind situatia mea privind sanatatea!

Tocmai aceasta insistenta si presiune injustificate, precum si lipsa de sensibilitate, pe care le-am simtit, ma fac sa cred ca eu pot, in mod legal, in orice moment, sa intrerup plata.

Va rog frumos sa-mi spuneti cum sa pun legal problema, astfel incat sa nu platesc inutil servicii pe care nu le primesc.

Cu deosebita consideratie,
Geanina

Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
Gillyan, utilizator
Conteaza foarte mult cum este redactat contractul.
E greu de spus cine are dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara ioana1272@ ioana1272@ Buna ziua! Apar cu un dosar in care obiectul apare inselaciune, și mai apoi încă un dosar /A1, in care obiectul este mențiuni ……camera preliminara. Am ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez sa pot intra in posesia mostenirii nicoletamihu nicoletamihu Am o problema mai delicata pe care incerc sa o rezolv de cateva luni, dar primesc mai multe variante, toate dificil de realizat. Este vorba de un apartament ... (vezi toată discuția)
Verificare dosar pe rol valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. Am o nelamurire. In iunie anul trecut am vorbit cu un avocat si am platit taxa de 150 lei pt deschidere proces contestatie decizie medicala. Toate ... (vezi toată discuția)