avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere in sistem hotelier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere in sistem hotelier

Impreuna cu sotul meu avem la Predeal 4 apartamente cu 2 si 3 camere.Ma intereseaza care este modalitatea legala pentru a le inchiria, ce acte sunt necesare si unde trebuie depuse?
multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Apartament inchiriat la firma de un proprietar persoana fizica carmevera carmevera Locuiesc intr-un bloc de proprietati (10 apartamente pe scara) la etajul 2.Vecinul de la et 1, pozitionat sub apartamnetul meu a inchiriat locuinta la 3 ... (vezi toată discuția)
Moștenire toderascuartizan toderascuartizan Bună ziua. Suntem fericiții moștenitori ai unui unchi care nu a avut copii , moștenim acest unchi împreună cu o mătușă , sora defunctului care ... (vezi toată discuția)
Divort - ancheta sociala minor monnica25 monnica25 Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta de comun acord la notar, cei doi copii minori urmand sa locuiasca cu mine, asa cum am stabilit de comun acord. Am ... (vezi toată discuția)