Locuiesc intr-un bloc de proprietati (10 apartamente pe scara) la etajul 2.Vecinul de la et 1, pozitionat sub apartamnetul meu a inchiriat locuinta la 3 studenti , sa nu va spun ce harmalaie si zgomote , muzica si discutii pana diminata (la cele 3 adaugandu-se de cele mai multe ori inca 2-3 )Deasupra vecinul a inchiriat si el unor persoane 4 (1familie -sot sotie + 2 barbati) . Mutarea de rigoare plecatul chiriasilor vechi (care nu mi-au facut probleme) venitul celor noi , cu aranjat si bai pana la 2 noaptea. OK , am zis prima zi , a doua si mai si in loc de 4 sau facut 7 !!!!! Am sunat vecina care mi-a spus ca a inchiriat la o firma si 4 sunt permanenti urmand ca in weekend sa mai para cate 2-3 in functie de necesitatile firmei . Acum va cam dati seama ce e sus + ce e jos , nu am renuntat inca dar ma paste gandul sa ma mut . Caut solutii si doresc sa imi spuneti daca este legal ca un apartament sa fie inchiriet unor chiriasi , si folosit in plus de diverse alte persoane angajate si ele ale firmei care a inchiriat apartamentul . Ce posibilitati am sa rezolv situatia deoarece amiabil am esuat.( Cine se inregistreaza in cartea de imobil , firma care a inchiriat sau angajatii , si ce se intampla cu cei care vor poposii practic in regim hotelier fara a fi nici unde mentionata persoana !) Astept un raspuns care sa-mi dea o speranta de rezolvare cu o baza legala #-o#-o#-o! Multumesc
Ma intereseaza daca inchirierea apartamentului la o firma care il foloseste pentru cazarea muncitorilor nu necesita si acordul locatarilor vecini directi deasupra si dedesupt sau al asociatiei de locatari !
Subinchiriere
Alexmihairgs
Buna ziua,
Suntem o companie imobiliara care are inchirare de la persoane fizice mai multe apartamente. In toate contractele avem stipulata clauza se ... (vezi toată discuția)