avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament inchiriat la firma de un proprietar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament inchiriat la firma de un proprietar persoana fizica

Locuiesc intr-un bloc de proprietati (10 apartamente pe scara) la etajul 2.Vecinul de la et 1, pozitionat sub apartamnetul meu a inchiriat locuinta la 3 studenti , sa nu va spun ce harmalaie si zgomote , muzica si discutii pana diminata (la cele 3 adaugandu-se de cele mai multe ori inca 2-3 )Deasupra vecinul a inchiriat si el unor persoane 4 (1familie -sot sotie + 2 barbati) . Mutarea de rigoare plecatul chiriasilor vechi (care nu mi-au facut probleme) venitul celor noi , cu aranjat si bai pana la 2 noaptea. OK , am zis prima zi , a doua si mai si in loc de 4 sau facut 7 !!!!! Am sunat vecina care mi-a spus ca a inchiriat la o firma si 4 sunt permanenti urmand ca in weekend sa mai para cate 2-3 in functie de necesitatile firmei . Acum va cam dati seama ce e sus + ce e jos , nu am renuntat inca dar ma paste gandul sa ma mut . Caut solutii si doresc sa imi spuneti daca este legal ca un apartament sa fie inchiriet unor chiriasi , si folosit in plus de diverse alte persoane angajate si ele ale firmei care a inchiriat apartamentul . Ce posibilitati am sa rezolv situatia deoarece amiabil am esuat.( Cine se inregistreaza in cartea de imobil , firma care a inchiriat sau angajatii , si ce se intampla cu cei care vor poposii practic in regim hotelier fara a fi nici unde mentionata persoana !) Astept un raspuns care sa-mi dea o speranta de rezolvare cu o baza legala #-o#-o#-o! Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmevera , utilizator 21:29, 30 Mai 2017
Mai aveti o speranta la politie. Solicitati-i sa vina la o razie....
In cartea de imobil se inregistreaza persoanele care locuiesc provizoriu sau definitiv in imobil-mai mult de 15 zile/luna
Ma intereseaza daca inchirierea apartamentului la o firma care il foloseste pentru cazarea muncitorilor nu necesita si acordul locatarilor vecini directi deasupra si dedesupt sau al asociatiei de locatari !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii cu vecinii legate de chiriasii din apartamentul care il detin floradu88 floradu88 Buna ziua, Am o situatie mai delicata cu vecinii de la bloc. Am inchiriat apartamentul unei firme(cu toate formele) pentru gazduirea unor muncitori si inca ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere Alexmihairgs Alexmihairgs Buna ziua, Suntem o companie imobiliara care are inchirare de la persoane fizice mai multe apartamente. In toate contractele avem stipulata clauza se ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in regim hotelier NiculescuP NiculescuP Buna ziua Locuiesc intr-un bloc unde exista cateva apartamente care sunt inchiriate in regim hotelier, numarul de persoane trecute pentru plata intretinerii ... (vezi toată discuția)