avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumparare vechime pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumparare vechime pensie

Buna ziua

Am citit de curand chiar aici pe site despre posibilitatea de a cumpara vechime pt pensie pana la finalul acestui an.
Imi puteti spune, va rog, de unde pot afla toate informatiile (in ce conditii se cumpara, cat costa, care e procedura, cum functioneaza exact etc)?

Va multumesc anticipat
Alina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 8 Octombrie 2017
Legea 186/2016 privind unele masuri in domeniul asigurarii unor categorii de persoane in sistemul public de pensii
[ link extern ]

Cu mentiunea ca, persoanele interesate pot încheia un contract de asigurare socială, până la data de 31 decembrie 2017, potrivit modelului prevăzut în anexa care face parte integrantă din lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legii nr. 186/2016-se prelungeste sau nu termenul? Rebbeca Rebbeca Buna ziua.Intrebarea mea se leaga de legea nr. 186/2016 si anume daca termenul de plata pentru cumpararea vechimii#-o s-a prelungit pana pe 31.12.2017.Am ... (vezi toată discuția)
Completarea anilor de pensie Lixandra1921 Lixandra1921 Locuiesc in USA pot plăti 1an de vechime pentru completarea a 15 ani de vechime,lucrați in România . (vezi toată discuția)
Cumpărare vechime în muncă Iordache Mary Iordache Mary Sunt pensionară pe caz de boală. Pot să cumpăr ani de vechime în muncă? (vezi toată discuția)