avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoana cu CIM de 8 ore si CIM 2 ore, concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoana cu CIM de 8 ore si CIM 2 ore, concediu medical

Buna ziua.
Va supun atentiei urmatoarea situatie. O persoana are cim de 8 ore si un cim de 2 ore si peste cateva luni va intra in concediu pentru crestere copil 2 ani. Cand o sa intre in conc medical de sarcina si lauzie (126 zile) cum se opereaza la cei doi angajatori? La angajatorul la care are functia de baza se va opera concediul medical, dar la al doilea ? In baza carui document va lucra angajatorul unde are cim
de 2 ore.
Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: mirela_74 , utilizator 15:48, 23 Martie 2010
Buna ziua, am si eu un caz similar...deci trebuie sa-mi aduca o copie dupa certificatul medical dupa ce-l ia de la medicul care emite....iar eu voi completa datele pe copie?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical persoana cu doua contracte de munca noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Un angajat are cim de 8 ore/zi (functia de baza) si un alt contract cu 1 ora / zi. Se imbolnaveste de tuberculoza, primeste certificat pentru ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical stromelectro stromelectro Cum se plateste indemnizatia de sarcina si lauzie unei salariate care, in afara de locul de munca de baza mai are si un contract cu timp partial pe o alta ... (vezi toată discuția)
Concediu de boala mirela.onciu mirela.onciu Am un salariat, cu timp de lucru 2 ore, care lucreaza cu 8 ore la buget, in aprilie a fost in concediu de boala. Cum trebuie sa-l pontez. Este sotul meu, As ... (vezi toată discuția)