avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Incompatibilitate contabil sef-casier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Incompatibilitate contabil sef-casier

Buna ziua. Sunt contabil sef la o societate, contribuabil mijlociu, si sunt singura in departamentul financiar-contabil, asadar implicit desfasor activitati de casier. ESte incompatibilitate intre functia de contabil sef-casier? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Casierie - temeiul legal al functiei de casier, economist - macko macko Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, sunt la inceputul \"drumului\", recent sunt angajat al unei societati comerciale pe functia de economist (cod C.O.R ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functii shebamea shebamea Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca exista incompatibilitate intre functia de economist si functia de casier. Mentionez ca sunt incadrata in functia de ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate functionar public- organizație non profit danciu simona danciu simona Bună seara! Sunt functionar public la o primărie, iar seful meu vrea ca eu sa incasez sponsorizarile unei organizatii non profit . Vă rog să mă ajutați ... (vezi toată discuția)