avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transformare post contractual in functie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transformare post contractual in functie publica

As dori sa stiu care sunt pasii legali de transformare a unui post contractual- secretar dactilograf IA la comp relatii cu publicul intr-un post de referent- functie publica la acelasi compartiment.
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
dglodeanusimionescu@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:00, 9 Octombrie 2017
Trebuie redactat un proiect de hotarare a consiliului local de modificare a structurii functiilor publice din institutie (organigrama si statul de functii), care, impreuna cu raportul de specialitate (care justifica necesitatea, oportunitatea si legalitatea transformarii) se transmit ANFP spre avizare. Dupa obtinerea avizului, proiectul de hotarare se discuta in sedinta Consiliului local, iar in caz ca hotararea este adoptata, transformarea este finalizata. Daca postul contractual este ocupat, dupa adoptarea hotararii Consiliului local, trebuie emisa o dispozitie a primarului privind numirea in functie publica prin transformarea postului a lui X, urmat de depunerea juramantului ca si functionar public si intocmirea fisei postului. Daca postul contractual era vacant, dupa transformare se poate ocupa noua functie publica in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru transformarea unui post contractual in functie publica Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o lista a documentelor care trebuie depuse la ANFP Bucuresti pentru transformarea unui post contractual in ... (vezi toată discuția)
Transformare posturi din contractual in functie publica SMDDI SMDDI OK ,SE FACE TRANSFORMAREA POSTURILOR,INSA ANGAJATII CARE INITIAL AU FOST INCADRATI CONTRACTUALI POT FI NUMITI FUNCTIONARI PUBLICI FARA SUSTINERE DE EXAMEN SAU ... (vezi toată discuția)
Dispozitie numire functionar public rataxen rataxen in luna august s-a primit avizul de la Agentia Functionarilor Publici pentru transformarea unor posturi din contractual in functii publice, a fost aprobat HCL ... (vezi toată discuția)