avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajare salariat cu timp partial
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajare salariat cu timp partial

Buna ziua! La un PFA se doreste angajarea unei persoane cu timp partial de lucru. Se cunoaste faptul ca aceasta persoana este pensionar de drept, este angajat la o alta societate cu norma intreaga de munca si cu inca un contract partial - 4 ore pe zi la o alta societate. PFA-ul il poate angaja ? Cu cate ore? Si cat are de platit PFA-ul pentru aceste angajat ( contributii angajat+angajator) Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 9 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
PFA-ul il poate angaja cu timp partial sau cu norma intreaga.

Va plati acelasi contributii la salariul acordat, mai putin contributia pentru asigurarile de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar boala Vioreld Vioreld salutare. pentru un pensionar, pe a carui decizie primita de la Casa de Pensii ( aceasta se actualizeaza anual) scrie ca poate lucra 4 ore/zi sau 8 ore/zi cu ... (vezi toată discuția)
Scutire plata contributii somaj pentru pfa vd_mc vd_mc Buna ziua, Mi-am infiintat recent un PFA; dupa ce am ridicat actele de la ORC a urmat sa ma inregistrez la finante, dar intre timp am auzit ca, in cazul ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar Dinush Dinush Un salariat a iesit la pensie pentru varsta. El inca este salariatul nostru. Cum vom proceda in acest caz? Ii incetam CIM? De asemenea el mai doreste sa vina ... (vezi toată discuția)