avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit casa/auto copii cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit casa/auto copii cu handicap

Este o data limită pt a depune cererea de scutire impozit casa+auto pe anul in curs? Certificatul copilului din 27.dec.am depus in aprilie cerere...nimic pana in prezent.cand am fost sa intreb am fost refuzata si trebuie sa platesc pt ca nu am depus in decembrie. ...dar eu nu aveam pana pe 28 decembrie certificat pe 2017 si situatia nu mi a permis sa ajung pana in ora 16 sa fac cererea de scutire decat in aprilie. .. si anul trecut tot asa am depus.chiar mai tarziu si mi a fost aprobată...anul acesta mi au zis ca am depus prea tarziu...o sa am certificat nou pe 27-28 decembrie. Mi au zis sa depun pe 29 pt urmatorul an...dar cu anul in curs ce fac?mi au zis ca asa e legea...cand am intrebat de ce anul trecut am avut scutire mi a zis ca e schimbata legea cu 1 ianuarie 2017....nu mai inteleg nimic.are cineva legea nouă ?daca nu mă duceam eu nu primeam nici o informație....eu stiind ca sunt scutită

Alte discuții în legătură

Despre legea 111/ 05.2018 privind taxele și impozitele Flory2018 Flory2018 Buna ziua. Sunt mama unui copil cu handicap grav . Certificatul este emis în decembrie 2017 .in ianuarie 2018 am depus cerere pt scutirea impozitului pe anul ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pers cu handicap cojocri61 cojocri61 Sunt persoana cu handicap grav pe 12 luni si conf legii sunt scutit de impozit pe cladiri si auto. Conf codului fiscal scutrea de impozit intra in vigoare cu ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit persoana cu handicap arlezyyana arlezyyana Buna ziua! As dori si eu o lamurire cu privire la urmatoarea situatie: tatal meu avea certificat de handicap , fiind scutit de la plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)