Buna ziua, Am traversat in luna iulie 2017 Austria si am cumparat vigneta, am lipit-o pe parbriz si dupa o luna am primit acasa o amenda in valoare de 120 de euro pentru ca nu am avut vigneta. Am trimis raspuns cu dovezi dupa bonul cu care am platit vigneta si fotografii ca e lipita pe parbriz si dupa inca o luna mi-au trimis raspuns ca degeaba am vigneta cumparata ca trebuie sa platesc amenda. intrebarea mea este : unde si cui trebuie sa ma adresez pentru aceasta nedreptate pentru ca eu consider ca este un abuz. Nu inteleg de ce trebuie sa platesc o amenda pentru ceva de care nu ma fac vinovat. Va multumesc
Am primit o scrisoare amendă Austria rovigneta necorespunzătoare 120Euo. Eu am plătit rovignetta în 26.08.2023 la intrarea din Slovenia în Austria dar abțibildul a fost compostat greșit în data de 28.08. 2023 de către operator benzinărie. Eu nu am verificat. Am tranzitat Austria doar în data de 26.08. Am trimis către Asfinag povestea și chitanța și aștept anulare amenda. Credeți ca am vreo șansă? Eu am cumpărat corect rovignetta dar nu am verificat găurile din abțibild. Ce ar trebui să fac?