avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Document justificativ
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Document justificativ

Inafara de declaratia pe propria raspundere, se poate elibera de undeva un document care sa ateste faptul ca o persoana nu a obtinut niciun fel de venit pe o perioada determinata de timp?

P.S. : nu stiu daca am ales bine categoria, sper ca este in regula
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 12:29, 10 Octombrie 2017
Da, de la ITM şi ANAF (că nu figurează cu cotract individual de muncă, respectiv că nu figurează cu venituri impozabile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat in sistemul public de sanatate - mama, fara niciun venit Vilcu Gina Vilcu Gina In conditiile multelor modificari aduse Codului Fiscal 2011,ce acte ar trebui sa aduca la departamentul financiar- contabil,salariatul care vrea sa-si declare ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sistemul public de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un salariat, solicita inscrierea sotiei , la asigurarile de sanatate ca si coasigurat. ce documente trebuie sa solicit salariatului pentru sotie, ... (vezi toată discuția)
Persoane in intretinere gabic0 gabic0 Un salariat are in intretinere parintii care nu au niciun venit.Va rog frumos sa-mi spuneti daca pentru a indeplincalitatea de coasigurati trebuie sa aduca la ... (vezi toată discuția)