avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... convocare adunarea creditorilor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

convocare adunarea creditorilor

Sunt creditorul unei societati in insolventa, apar in tabelul preliminar, dar nu am fost convocat la prima adunare a creditorilor.Vreau sa anulez aceasta adunare pentru motivul ca nu am fost convocat.... Cum fac dovada ca nu am fost convocat, notificat?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 19:34, 7 Octombrie 2009
oana_i a scris:
Sunt creditorul unei societati in insolventa, apar in tabelul preliminar, dar nu am fost convocat la prima adunare a creditorilor.Vreau sa anulez aceasta adunare pentru motivul ca nu am fost convocat.... Cum fac dovada ca nu am fost convocat, notificat?

Buna ziua,
1.
Faptul ca nu ati fost convocat se afirma in fata Jdecatorului-Sindic.
Starea contrarie trebuie probata (dovedita) de cel ce trebuia sa va notifice.
2
Hotararile Adunarii Creditorilor pot fi desfiintate de Judecatorul -Sindic, la cererea creditorilor indreptatiti.
Vezi Legea 85/2006, art.14, alin.(7).
Cu stima,
Profesionist in Insolventa Eugen Marcov
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2009
legalmgm, utilizator
apar in tabelul preliminar, dar nu am fost convocat la prima adunare a creditorilor..


Supozitii pot sa fac , dar ca sa va raspund la concret va intreb cum ati aflat de dosar si ca atare ati facut cerere de admitere a creantei care a si fost admisa in tabelul preliminar ??


Am mai multe actiuni in pretentii impotriva debitorului suspendate pe motivul intrarii in proc. insolventei.Asa am aflat de dosarul de faliment, iar apoi fireste ca am facut cerere de creanta. Desi ni s-a comunicat un raport si un tabel preliminar al creditorilor, nu am fost convocati la adunarea creditorilor prin bpi sau alt mijloc.
nu am fost convocati la adunarea creditorilor prin bpi sau alt mijloc.


- daca adunarea creditorilor s-a tinut inainte ca dvs sa depuneti cererea de admitere a creantei atunci asta e.
- daca adunarea creditorilor s-a tinut dupa depunerea cererii de admitere a creantei atunci trebuia sa va notifice
Oricum notificarea prin BPI este obligatorie !!
Art. 7. - (1) Citarea părţilor, precum şi comunicarea oricăror acte de procedură, a convocărilor şi notificărilor se efectuează prin Buletinul procedurilor de insolvenţă.
puteti cere jud sindic la primul termen acest lucru- sa puna in vedere lichidatorului sa refaca comunicarea , sa tina o noua sedinta ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)