avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru 24/24 cu 3 salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru 24/24 cu 3 salariati

Buna ziua,

Exista vreo varianta legala, ca 3 salariati sa acopere un program de lucru non stop? Am incercat in toate felurile posibile identificate de mine, cu repartizarea inegala a programului sa acopar aceste ore, insa nu mi se pare posibil, chiar daca iau in calcul ore suplimentare - nr. maxim care poate fi efectuat.
Va sunt recunoscatoare daca ati gasit rezolvarea intr-o astfel de situatie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 10 Octombrie 2017
Ati incercat varianta 24/48?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ture de noapte- farmacie negrila_cristiana negrila_cristiana buna ziua, avem urmatoarea situatie. farmacie deschisa non stop. alte farmacii din acelasi lant cu program normal sau in ture de 8 ore. farmacisti ... (vezi toată discuția)
Regulament intern program de lucru winer winer Am 2 probleme va rog cineva sa ma ajute:(( 1.firma are mai multe activitati de ex. restaurante,reparatii auto,pensiune. Trebiue sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)
Program de lucru ture 12/24 rozam rozam Bun gasit, dorim sa organizam activitatea (non-stop),cu program de lucru in ture 12/24.cu1angajat pe tura.De cate persoane avem nevoie pentru a respecta ... (vezi toată discuția)