avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum pot sa nu mai fiu reprezentant legal?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum pot sa nu mai fiu reprezentant legal?

Buna ziua,
Acum cateva luni m-am angajat la o scoala privata din Bucuresti, la momentul angajarii pe postul de profesor am fost intrebat daca la inceputul anului scolar as fi dispus sa preiau si rolul de director al scolii, am spus ca mai ma gandesc si ulterior am acceptat (avand nevoie de bani). Acum vin spre mine de la secretariat tot felul de documente inclusiv contracte individuale de munca ale noilor angajati sa le semnez eu fiind trecut reprezentant legal al societatii (un SRL). Mentionez ca nu am semnat nici un document in care sa fiu numit reprezentant legal si nici nu am fost la notar cu administratorul (patronul scolii private) pentru a fi mandatat in acest sens. Am discutat cu admnistratorul care imi spune sa semnez pe acte ca asta este rolul directorului scolii. Evident ca nu semnez nimic. Insa ce pot face mai departe? pt ca administratorul nu imi da detalii cum am ajuns eu reprezentant legal si eu nu am de gand sa semnez documente in aceasta calitate. Cui ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: iuliandanescu , utilizator 09:47, 11 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
In fisa postului nu scrie nimic cu privire la semnare contractelor individuale de munca. Si nici nu sunt denumit reprezentant legal. Administratorul ma pune sa semnez si punct nu vrea sa discute cu mine despre acest subiect. Nu cred ca ati citit tot ce am scris altfel nu inteleg semi raspunsul dumnevoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate corinavacut corinavacut Va rog frumos sa ma lamuriti daca un director de scoala gimnaziala poate fi si secretarul scolii respective? Multumesc. (vezi toată discuția)
Administrator - director general suciu_diana suciu_diana Buna ziua, corectati-ma daca gresesc: Administratorul este cel numit prin statut si act constitutiv / contract de mandat. Directorul general apare in ... (vezi toată discuția)
Cine reprezinta gradinita intr-o conventie civila? ADINA IONITA ADINA IONITA Buna ziua M-am confruntata de curand cu o situatie si nu stiu de unde sa incep cautarile. Poate ma ajutati. Multumesc anticipat. Intrebarea e cine are ... (vezi toată discuția)