avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie in albania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie in albania

Sunt deja casatorita in albania cu un cetatean albanez.Am primit permis de sedere provizoriu eu de doua luni dupa care mi sa spus ca voi primi unul de un an.Am fost la ambasada pt.inregistrarea casatoriei dar mi sa spus ca trebui sa astept pana in noiembrie pt.ca nu mai aveau certificate de casatorie.As dori sa stiu dupa inregistrarea casatoriei la ambasada ce drepturi are sotul meu,ce acte va primi si daca este obligat sa stea in romania?In prezent locuim in albania ,eu am iesit sunt in italia ,ma voi reintoarce pt.inregistrarea casatoriei.

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si unul albanez Aldeabc Aldeabc As vrea sa stiu daca ma pot casatori cu un cetatean albanez din Macedonia? Mentionez ca locuiesc in Germania si as vrea daca se poate sa ma casatoresc aici. ... (vezi toată discuția)
Casatorie Elecri Elecri Buna ziua, sunt romanca si impreuna cu viitorul sot care este albanez locuim in Italia am dori sa stim daca este mai usor sa ne casatorim in Italia sau in ... (vezi toată discuția)