M-am inscris in anul II la "renumita" universitate Spiru Haret, la invatamant la distanta. Azi 06.10.2009 am aflat ca nu mai exista ID la Spiru Haret. Cand m-am inscris (19.09.2009) se stia deja ca n-o sa mai fie ID, pt. ca aparuse deja hotararea (in Monit.Ofic. din 03.09.2009) pt. completarea HG 749/2009, unde am vazut azi ca intr-adevar nu mai este ID.Si totusi m-au inscris , nu inteleg de ce. De ce nu mi-au zis atunci si ma hotaram daca vreau sa ma inscriu la alta forma de invatamant. Cand m-am inscris am platit 360 lei, pe contract scrie clar ID, si ma intreb cum sa-mi recuperez banii. Nu vreau sa ma trasfer la FR ci vreau la ID. Am dreptul sa-mi primesc banii inapoi, sau sa consider teapa si s-o las balta?
In mod normal eu le-as cere si banii pt. anul trecut si despagubiri morale, cum vad prin filme, pt. ca am pierdut anul asta si anul trecut .
Pai dvs. nu ati stiut ca nu mai exista ID la data inscrierii? Era obligatia lor morala si legala sa va atraga atentia si sa nu primeasca banii. Cred ca ar fi normal sa va fie returnata suma de bani. Pentru anul I nu cred ca aveti vreo sansa totusi.
O puteti da in judecata pe "renumita" ministra PSDista a invatamantului, fosta haretista. Depinde ce prevede legea, daca prevede ca ID devine FR aveti o problema si trebuie sa va judecati, desi nu cred ca se merita avad in vedere ca va costa mai mult judecata si nu aveti garantia succesului. Eu nu vad nici o diferenta intre FR si ID, nu va obliga nimeni sa va duceti la cursuri din cate stiu, dar intrebati la secretariat. Stati la curent cu ce partid conduce ministerul invatamantului, PSDul mereu a fost impotriva Spiru Haret, majoritatea acreditarilor fiind obtinute pe vremea PNL-PD.
Spiru haret
Plesa Narcis
Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)