avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asociatie familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asociatie familiala

Bună ziua! Detin o asociatie familiala, care poarta numele meu. Este formată din doi membrii : eu si soacra mea , care a decedat.Pot sa transform aceasta asociatie in PFA?

Alte discuții în legătură

Transformarea p.f. in asociatie familiala(a.f.) Marian Turtoi Marian Turtoi am o firma tip P.f.a.Ce implica transformarea ei in A sociatie familiala?Se poate realiza prin mentiune la registrul comertului?sau nu se poate transforma si ... (vezi toată discuția)
Transformarea unui pfa in intreprindere de familie (if) - procedura, costuri hds_liviu hds_liviu Va rog sa-mi raspundeti,care sant pasii de urmat in transformarea unui Pfa in IFsi care sant costurile acestui demers? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Asociatie familiala viorel69 viorel69 Buna ziua! Doresc sa deschid o Asociatie familiala sau Intreprindere Individuala. Daca sotia mea este in concediu de crestere a copilului poate face parte din ... (vezi toată discuția)