avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de invaliditate

revin pe aceeasi tema...la neuurologie mi sa spus ca nu ma pot baza pe referatul dn-ei dr pt ca 50% din populatie are tremurul acesta de maini si se poate munci cu el(cine te primeste nu stiu) iar la ochi cu toate ca ochiul drept e pierdut definitiv si la stingul am 0,5 plus mi sa spus ca pina acum 3-4 ani se pensiona pt boala asta cu gradul1 cu insotitor dar acum cind s-a schimbat legea se poate munci cu un ochi chiar conduce autovehicule...de celelalte probleme nici nu mai vorbesc ca nu sunt luate in seama ...sa nu ai maini picioare sau cancer in ultima faza...ce sanse credeti ca am?parerile dvs as vrea sa stiu pt ca eu platesc acele referate chiar cite doua pt aceeasi afectiune din banii pe care nu-i am...
Cel mai recent răspuns: mary mary , utilizator 09:44, 12 Octombrie 2017
Dar de ce ați deschis topic nou`? Trebuia sa continuați pe vechiul topic pentru a avea continuitate.
nu am stiut asa era bine scuze
nu prea ma pricep ...ce pot sa mai fac?
daca puteti sa-mi raspundeti scrieti pe cel vechi si stergetil pe asta...eu nu stiu cum ...multumesc
În precedentul TOPIC vi s-a spus cam tot ce trebuie să faceți în legătură cu depunerea dosarului la comisia de expertiză din cadrul Casei de Pensie.
Când depuneți dosarul medical să ne anunțați.

Alte discuții în legătură

Pot sa am o pensie de boala mary mary mary mary pot sa ies la pensie de boala daca am 46 de ani cu ochiul drept nu vad deloc am un tremur al mainilor mostenit care nu-l pot trata si care maafecteaza serios ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis auto - persoana cu handicap elena1989-20 elena1989-20 buna ziua! va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pt ca nicaieri nu primesc un raspuns concret.... ....am o sora care vrea sa inceapa scoala de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Sotul meu in varsta de 38 de ani a fost diagnosticat la varsta de 16 ani cu poliartrita reumatoida. Boala e evoluat in tot acest timp dar fara a ... (vezi toată discuția)