avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Abonament rtb
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Abonament rtb

De două luni m am intors in tara ,am observat ca cardul abonament de rtb nu-l mai gasesc,nu imi amintesc daca l-am pierdut sau mi a fost furat acum ceva timp cand am venit in vizita in tara ,atunci mi sa furat portofelul pierzând si buletinul,nu am mai dat importanta la aspectul abonament rtb ,Pt ca oricum nu il mai foloseam k locuiam în altă tara si locui3sc in alta tara,întrebarea mea daca cineva imi foloseste cardul si daca e prins de controlori și da cardul fără să se legitimeze....imi vine mie amenda acasa???cum sa procedez sa -l dau pierdut....se anuleaza??

Alte discuții în legătură

Amenda ratb MmariaM MmariaM Buna ziua. Am fost prinsa de controlori in autobuz. Ne-am dat jos si acolo era un echipaj de politie. M-am legitimat la politie NU si la controlori, cu nume, ... (vezi toată discuția)
Controlorii stb BGC05 BGC05 Bună ziua! M-au prins controlorii fără abonament valid. Mi-a expirat abonamentul ieri și nu am avut unde să-l reînnoiesc și am decis să iau ... (vezi toată discuția)
Minciuni ale controlorilor ratb StueyTheKid6 StueyTheKid6 Buna ziua, De curand , am platit o contraventie RATB de 50 de ron, ( in mod corect - mi-am lasat cardul acasa, card care are calitatea de portofel ... (vezi toată discuția)