avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere a copilului si obtinerea de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere a copilului si obtinerea de alte venituri

Buna ziua! Care este relatia dintre indemnizatia de crestere a copilului si obtinerea de venituri din inchirierea unui imobil? Daca obtin un venit suplimentar din inchirierea unui imobil pe perioada concediului maternal inseamna ca nu mai pot primi indemnizatia? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 11 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul la indemnizație se suspendă începând cu ziua următoare celei în care beneficiarul realizează venituri supuse impozitului și copilul nu a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap.

Insa legea nu face referire la ce fel de venituri se pot obtine pe durat CCC, Cel mai bine intrebati la AJPIS sau ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit suplimentar realizat in timpul concediului pentru cresterea copilului stefi27 stefi27 Buna ziua Anul trecut, in luna februarie am realizat un venit suplimentar, rezultat din pilon pensii(P2). In acea perioada eram in concediu post natal, inca ... (vezi toată discuția)
Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie crestere copil de catre agentia judeteana ptr plati si inspectie sociala cristideea cristideea Buna ziua. Am nascut in ianuarie 2012. Am incasat indemizatia de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului. Azi am primit o decizie din ... (vezi toată discuția)