avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere de reinmatriculare la Facultate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere de reinmatriculare la Facultate

Buna ziua.

Am depus o cerere de reinmatriculare in anul 4 de facultate, la Universitate. Dar mi-au aprobat cererea cu specificatia ca voi fi inmatriculata in anul 3 de facultate, avand in vedere modicarile din sistemul de invatamant.

Este adevarat ca nu se mai elibereaza diplome pentru 4 ani? Studiile mele nu mai sunt recunoscute ca si studii superioare de lunga durata?

Multumesc anticipat de raspuns.

Cel mai recent răspuns: Julia24 , utilizator 08:53, 7 Octombrie 2009
Depinde despre ce facultate este vorba! Si depinde si de tipul de studii: la zi sau la distanta!B-)
Este vorba despre Universitatea de Arte, Cluj Napoca, studii la zi.

Multumesc. :)
Eu am facut si 2 specializari si am inteles ca odata cu modificarea aceasta, voi avea trecuta o singura specializare. Nu mi se pare corect avand in vedere timpul si banii investiti .. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Diploma pentru scutire impozit programatori abc82 abc82 Buna ziua, as dori sa aflu daca diploma de la Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Informatica, specializarea Informatica, Invatamant la Distanta se ... (vezi toată discuția)
Studii de scurta sau de lunga durata SORBAN ERZSEBET SORBAN ERZSEBET Cu data de 29.11.2004 am primit diploma de absolvire pe baza promovarii examenului de absolvire din sesiunea iunie 2003 pentru durata studiilor de 4 ani in ... (vezi toată discuția)