avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii de scurta sau de lunga durata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii de scurta sau de lunga durata

Cu data de 29.11.2004 am primit diploma de absolvire pe baza promovarii examenului de absolvire din sesiunea iunie 2003 pentru durata studiilor de 4 ani in cadrul Facultatii de psihologie si stiinte ale educatiei ca absolvent al Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj Napoca, Colegiul Universitar din Cluj Napoca, cu titlu de institutor, in profilul sociopsihopedagogie, specializarea institutor invatamant scolar si prescolar. Intrebarea mea este: Unde pot fi incadrat, la studii superioare de scurta sau de lunga durata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 24 Ianuarie 2018
Legea 288/2004
art.18
....
(2) Diplomele absolvenţilor de învăţământ superior sunt recunoscute şi oferă drepturi în condiţiile stabilite de legislaţia în vigoare la data obţinerii actului de finalizare a studiilor.
.....

In general, Colegiile erau incadrate la SSD.

Insa ,potrivit Legii 153/2017, art. 41, salarizarea absolvenților ciclului I și/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenților cu studii superioare de lungă durată (S), potrivit art. 18 alin. (1) și (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor cu studii superioare de lunga durata sau de scurta durata? roxibeni roxibeni Am terminat Colegiul de Institutori-limba franceza, in 2004, iar acum in 2011 am absolvit Pedagogia invat. primar si prescolar, cu studii de licenta, si doresc ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent al ciclului i bologna alice0210 alice0210 Buna ziua! Sunt absolventa a ciclului I Bologna ( facultatea de psihologie-pedagogie, specialitatea pedagogie avand la la baza liceul pedagogic) si as dori ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)