avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cununie civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cununie civila

buna ziua. se poate face cununia civila in regim de urgenta. ?saptamana viitoare vine viitorul sot din spania(cetatean roman) si am vrea sa ne cununam . nu are mult timp la dispozitie (doar o saptamana) . .. se platesc taxe? cum trebuie sa procedez. Va Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare nume andrei9229 andrei9229 Bună ziua! Mă numesc Andrei A., sunt cetăţean român şi sunt la muncă în străinătate ( Germania ). Logodnica mea e în ţară ( România - la fel ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre un cetatean roman si o basarabeanca dselepco dselepco Buna ziua! Sant cetatiana al Republicii Moldova, an prezent ma aflu an Italia. De 3 ani traesc cu roman si am hotarat sa ne casatorim si sa ne mutam cu taraiul ... (vezi toată discuția)
A doua casatorie oti_s oti_s O persoana casatorita cu un cetatean strain si divortata, in Spania, vrea sa se recasatoreasca in Romania. Actele de care are nevoie pentru a doua casatorie se ... (vezi toată discuția)