avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Modalitatea de sponsorizare a unui masterand, de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Modalitatea de sponsorizare a unui masterand, de către o firmă

Fiul meu, masterand ,la forma de învăţământ cu taxă, şi-a pierdut tatăl prin deces,la sfârşitul lui august. A depus dosarul pentru pensie de urmaş, dar nu am primit niciun răspuns de la Casa de Pensii. O firmă privată ar vrea să-l ajute pentru plata taxei pentru anul universitar în curs.
Care este modalitatea legală pentru a fi ajutat, sponsorizat ?

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas aidacamp aidacamp Va rog sa-mi raspundeti daca fiul meu care tocmai a terminat liceul si a avut bacalaureatul in aceasta sesiune (reusit cu media 9,37), dar care a avut ( ca si ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas studenta BABALIC FLORENTINA BABALIC FLORENTINA Buna ziua, as dori sa va intreb daca fiica mea, studenta la medicina are dreptul la o pensie (ajutor) dupa moartea fostului meu sot. Se poate obtine ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca si pensie de urmas cristina888 cristina888 Buna seara. am 24 de ani si sunt masterand, respectiv studenta (la a doua facultate).Drept urmare, beneficiez de o pensie de urmas din urma decesului tatalui ... (vezi toată discuția)