avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum fac cererea pentru renunțarea chemării in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum fac cererea pentru renunțarea chemării in judecată pentru pensia alimentara

De curând m.am împăcat cu soțul meu și aș vrea sa.mi retrag acea plângere pentru pensie îmi puteți spune ce anume scriu in acea cerere va rog!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:54, 20 Octombrie 2017
scrieti exact ceea ce doriti : ca dumneavoastra, in calitate de reclamanta, intelegeti sa renuntati la judecarea cererii de chemare in judecata
pai, unde ati facut plangerea?
Buna seara...tocmai ca nu prea mă descurc mă puteți ajuta cu un model de cerere va rog!
Am făcut la tribunal...i-a venit soțului meu o citație să facă demersurile in continuare termen de 25 de zile dar eu vreau sa renunț și nu știu ce să scriu în cerere....

pai, unde ati facut plangerea?

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Nicoletaaa123, utilizator
De fapt ati facut o cerere (nu o plangere) la judecatorie ptr fixarea pensiei alimentare. Daca sunteti hotarata sa renuntati, asteptati sa va citeze instanta si la primul termen de judecata, dvoastra personal, in fata judelui, declarati ca renuntati la judecata.

Alte discuții în legătură

Primul termen in instanta Mysti Mysti Buna ziua, sunt reclamanta intr-un proces de succesiune in instanța; deși toate părțile implicate sunt de acord iar pârâții au trimis cerere de ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a întâmpinãrii Lungu Constantin Lungu Constantin Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
Este in termen o intampinare depusa la doua luni de la comunicare? MYK272est MYK272est Buna seara! Am deschis o actiune (modificare masuri privind copilul; stabilire domiciliu minor si autoritate exclusiva) in data de 2.11.2016. Aceasta ... (vezi toată discuția)