avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce contribuții trebuie sa se plătească?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce contribuții trebuie sa se plătească?

PFA-ul meu administrează cu contract de administrare Asociația de Proprietari din blocul in care locuiesc. Ca PFA plătesc trimestrial contribuțiile. Eu fac personal activitatea administrativa. In aceasta situație depun D112 pentru PFA? Ce contributii trebuie sa trec in ea daca eu le platesc după câștigul anual estimat?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:08, 28 Octombrie 2017
Depuneti d112 pe pfa doar daca aveti angajati pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata iulianaczangli iulianaczangli eu nu am prea multa carte, dar am pensie f.f. mică 442,00 lei/lună. în asemenea situație am vrut sa fac curațenie la bloc. în septembrie ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 pentru un contract de administrare cu pfa Tudoritaanghel Tudoritaanghel Buna dimineata,in cazul in care asociatia de proprietari incheie un contract de administrare cu PFA,declaratia fiscala 112 cine o transmite ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre angajatii unei asociatii de proprietari lorelena1306 lorelena1306 Urmeaza sa fiu administrator cu Contract Individual de Munca al unei asociatii de proprietari. Sunt inregistrata in Revisal, ANAF. 1.Ce formulare trebuie ... (vezi toată discuția)