avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deținerea de produse accizabile în afara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deținerea de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal

buna,
Infractiunea de detinere a produselor acizabile in afara antrpozitului fiscal se raporteaza la momentul identificari produselor sau la momentul achizitionari acestora ?
Se poate retine infractiunea de detinere a produselor accizabile in afara antrpozitului fiscal fara afi in prealabil autorizat ca si antrepozitar fiscal?
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
nicolaehaj, utilizator

Alte discuții în legătură

Detinere produse accizabile in afara antrepozitului fiscal nicolaehaj nicolaehaj Buna, Cu amabilitatea Dumneavoastra distinsi profesionisti ai dreptului as dori sa imi clarific o anumita situatie legata de detinerea produselor accizabile ... (vezi toată discuția)
Autorizatie antrepozit fiscal simonaciubota simonaciubota BUNA ZIUA, Lucrez la societate ca are ca obiect productia de biodiesel, conducerea doreste sa obtin o aotorizatie de antrepozit fiscal pentru depozitare ... (vezi toată discuția)
Confiscare bauturi spirtoase - infractiune, procedura contestatie carolmihai carolmihai buna ziua, zilele trecute au fost confiscate de la domiciliul meu aprox 450 l rachiu de catre Directia Regionala Vama sens in care mi -s-a intocmit un proces ... (vezi toată discuția)