avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scutire impozit teren extravilan veteran de razboi/ ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scutire impozit teren extravilan veteran de razboi/ obligatie de plata retroactiv plus penalizari

Buna ziua,

Bunica mea este vaduva unui veteran de razboi si nu a declarat la primarie terenul extarvilan(4,6 ha). Anul acesta l-a declarat si i-au fost calculate la declarare impozitele si penalitatile pe ultimii 5 ani desi la primarie este inregistrata ca si veteran de razboi ( este scutita la plata impozitului pe casa si pe calculatia de la primarie apare ca este veteran de razboi).
Este corect sa plateasca impozitul retroactiv sau trebuie sa plateasca doar amenda ca nu a declarat terenul?
Ma puteti ajuta cu actele normative?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Scutire impozit teren extravilan veteran de razboi edparaschiv edparaschiv Buna ziua, Vaduva unui veteran de razboi nu a declarat la primarie terenul extarvilan. Anul acesta l-a declarat si i-au fost calculate la declarare ... (vezi toată discuția)
Scutire impozite locale - persoane cu handicap gutica gutica mama este cu certificat de handicap grav , tata traieste. cum poate beneficia de scutire de impozite si taxe ? multumesc (vezi toată discuția)
Impozitul pe teren arabil pentru vaduvele de veterani de razboi raluca79dc raluca79dc bunica mea este vaduva de veteran de razboi dar ea plateste impozit pe terenul arabil, imi puteti spune daca este corect , ea are 7 ha de teren iar cei de la ... (vezi toată discuția)