avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozitul pe teren arabil pentru vaduvele de veterani ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozitul pe teren arabil pentru vaduvele de veterani de razboi

bunica mea este vaduva de veteran de razboi dar ea plateste impozit pe terenul arabil, imi puteti spune daca este corect , ea are 7 ha de teren iar cei de la primaria de unde locuieste au pus-o sa plateasca impozit pe teren.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
raluca79dc, utilizator
Cel mai recent răspuns: MarcV , utilizator 12:08, 13 Martie 2011
beneficiaza de scutire la plata impozitului pe terenul extravilan, pentru terenurile arabile si fanete in suprafata de pana la 5 ha
sa inteleg ca ea trebuie sa plateasca doar pentru 2 ha sau pentru toate
da, doar pentru suprafata ce depaseste 5 ha

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! O persoana cu grad de handicap accentuat care are domiciliul in Pitesti (la oras) poate beneficia de scutirea impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit teren extravilan veteran de razboi edparaschiv edparaschiv Buna ziua, Vaduva unui veteran de razboi nu a declarat la primarie terenul extarvilan. Anul acesta l-a declarat si i-au fost calculate la declarare ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)