avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Produsele de pe SEAP includ TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Produsele de pe SEAP includ TVA?

Produsele de pe SEAP includ TVA? Noi, ca firma neplatitoare de TVA, punem produsele pe SEAP fără să scădem 19% , adica punem pretul final, pentru ca preturile noastre nu includ TVA? Pe e-licitatie ni se cere să punem pretul fara TVA, dar noi am pus pretul final pentru ca nu avem tva inglobat in pretul produsului. Am procedat corect?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:12, 12 Octombrie 2017
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare licitatii publice RobertoIF RobertoIF am urmatoarea situatie: la o licitatie publica prin SEAP am oferta de la o firma neplatitoare de TVA si de la una platitoare de TVA. Oferta de la firma ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - situatii concrete ally.emilly ally.emilly O autoritate contractanta ( AC) initiaza procedura "cererii de oferta", chiar daca valoarea totala a produselor pe care doreste sa le achizitioneze este mai ... (vezi toată discuția)
Se va mai face achizitia directa produse prin mijloace electronice ? + se mai transmite spre publicare vreun anunţ catre seap ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns: - achizitia directa produse trebuie sa se faca prin mijloace electronice ? Mai trebuie sa se faca transmiterea ... (vezi toată discuția)