avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua . Ce înseamnă copie conforma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua . Ce înseamnă copie conforma

Eu fac taxi. Astăzi am luat amenda pentru ca nu am avut autorizatia de taxi în original am avut copie pe care era stampila firmei și conform cu originalul. Amenda este de 4500 lei și vreau sa o contest.pot
Cel mai recent răspuns: Ivan Gheorghita , utilizator 20:01, 12 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat pentru că am avut autorizația de taxi în copie conformă cu originalul. am temei legal să fac plângere contravențională? Ivan Gheorghita Ivan Gheorghita Astăzi am luat o amenda pe taxi ca nu am avut autorizația de taxi în original am avut copie pe care era stampila firmei și conform cu originalul ... (vezi toată discuția)
Copie chitanta taxa de mediu annypetean annypetean Am platit in 2010 suma de 2300 de lei aprox. pt taxa de poluare. Vreau sa o recuperez si av mi a zis ca am nevoeie de chitanta in original dar eu am doar copie ... (vezi toată discuția)
Copie conforma suspendata 30 zile de isctr deoarece sofer avea atestat expirat Liviutzu78 Liviutzu78 in cazul in care intru in legalitate, respectiv dovedesc ca am alt sofer cu toate actele la zi , am platit amenda de 4500 lei, platesc si 260 lei taxa ... (vezi toată discuția)