avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Copie chitanta taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Copie chitanta taxa de mediu

Am platit in 2010 suma de 2300 de lei aprox. pt taxa de poluare. Vreau sa o recuperez si av mi a zis ca am nevoeie de chitanta in original dar eu am doar copie dupa chitanta cum ca am platit taxa, originalul nu il gasesc.
Va rog daca puteti sa ma indrumati cum as putea sa obtin un duplicat al chitantei originale sau o copie conform cu originalul.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: annypetean , utilizator 16:56, 22 Octombrie 2013
Buna ziua,
Avocatul are nevoie de original pentru a scrie pe copii conform cu originalul.
In afara de asta, mergeti la A.F.P unde ati platit si ei va pot da o copie xerox per care sa scrie ei Conform cu originalul si sa stampileze.
Gabriel Klein Kiritescu
Am fost azi la ANAF si mi zis ca trebuie sa fac o cerere de mana si sa astept 45 de zile, i am zis ca am 2 copi dupa chitanta si nu am nevoie doar sa verifice si sa imi puna o stampila gen conform cu originalul, dar a zis doamna de acolo ca ea nu are cum sa faca asta. am facut cererea si mi a dat un bon stampilat cu data de azi. Nu mi- a zis nimic nici unde trebuie sa ma duc sau ce sa fac in continuare, nu stiu. Oricum, va multumesc frumos ca mi ati raspuns si pentru ajutorul d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa + cheltuieli judiciare Nevermind Nevermind Buna ziua, Va rog, am nevoie de ajutor urgent : In baza unei ordonante de parchet, s-a dat o comunicare pentru neinceperea urmaririi penale intr-un caz ... (vezi toată discuția)
Domnul avocat a pierdut chitanța... - cum ar trebui procedat ... oanaportar oanaportar Domnul avocat a pierdut Chitanța... - cum ar trebui procedat ? Ca să ni se elibereze un Certificat de grefă am plătit la Impozite și taxe o taxă ... (vezi toată discuția)
Cote mostenire stelicad stelicad Tatal meu de 74 da ani vrea sa se racasatoreasca. El are o casuta pe un teren pe care eu l-am primit prin cedare de la un prieten al meu care este stabilit in ... (vezi toată discuția)