avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru

am platit taxa de timbru online pe ghiseul.ro , iar cand am depus confirmarea de plata (primita prin mail) la judecatorie, mi.au cerut o alta dovada de plata, deoarece confirmarea respectiva nu avea stampila. este posibil asa ceva? de ce mai exista aceasta modalitate de plata daca nu este recunoscuta.?

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru , achitata pe ghiseul virtual (ghiseul.ro) , problema cu judecatoria djcristi djcristi buna ziua, am depus o contestatie la Judecatoria Sect 4 in care am contestat un PV emis de Pol Locala S4 , avand domiciliul in alt judet si resedinta in ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in “comunicare adresa” lp13 lp13 Buna ziua, am contestat un proces verbal din cauza caruia mi s-a retinut permisul de conducere pe 30 de zile. Am facut plangere la judecatorie, si la o ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita si elibera pe e-mail (deci in regim online) ... gyandy gyandy Se poate solicita si elibera pe e-mail (deci in regim online) un certificat de grefa de la judecatorie? Plata taxei de timbru s-a facut pe ghiseul.ro si se ... (vezi toată discuția)