Buna ziua, am contestat un proces verbal din cauza caruia mi s-a retinut permisul de conducere pe 30 de zile. Am facut plangere la judecatorie, si la o saptamana dupa am primit prin posta doua documente cu titlul “Comunicare adresa” in care mi se specifica sa achit taxa judiciara de timbru, sa depun la dosar PV ul in original si sa aduc un cd cu plangerea mea in document word, in termen de 5 zile de la primire. Problema este ca in primul rand, in documentele primite prin posta, numele meu este gresit (i-a fost adaugat litera “e”) si prenumele in loc de “Lorena” a fost inlocuit cu “Loredana”. In al doilea rand, mi se pare stupid ca mi se cere sa achit taxa de timbru, eu deja am facut asta, am achitat-o online prin ghiseul.ro deoarece am primit amenda in alta localitate decat in cea in care am domicilul. Am depus la dosar atunci cand am facut plangerea dovada primita pe mail dupa ce am achitat online taxa. Nu mi se pare normal sa mi se ceara o alta dovada. Intrebarea mea este ce pot sa fac acum? Daca nu merg la judecatorie sa depun actele necesare, si mi se anuleaza cererea, pot ataca decizia pe motiv ca nu am fost instiintata? Din moment ce numele si prenumele meu au fost scrise gresit? Daca nu, cum pot sa dovedesc ca am platit taxa de timbru fara a fi nevoie sa merg in localitatea de domiciliu, acest lucru fiindu-mi imposibil in momentul de fata? Va multumesc mult
In cazul in care nu va conformati celor dispuse de instanta riscati ca sa fie anulata contestatia dvs.Puteti formula cerere de reexaminare dar este greu de apreciat ce sanse sunt.Rugati pe cineva din localitatea unde aveti domiciliul sa va achite 20lei si sa va trimita prin curier dovada pt a evita o solutie nefericita.