avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cheltuielile de judecata se pot plăti online? Unde? ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cheltuielile de judecata se pot plăti online? Unde? Mulțumesc ...

Cheltuielile de judecata se pot plăti online? Unde? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: coco0205 , utilizator 14:48, 23 Mai 2021
Pe ghiseul.ro, selectati Plata fara autentificare ([ link extern ] "
Cum dovedesc la tribunal că am plătit? Mi se cere să duc chitanță la tribunal.
Vi se va trimite un email cu dovada de plata (daca aveti un cont la ghiseul.ro va aparea si acolo).
Mesajul meu a fost trunchiat deci reiau aici:
Dupa Plateste fara autentificare, la Tip institutie se alege "Impozite si taxe locale", la Institutie se alege sectorul (sect 1 si 6 nu par sa mearga, dar poate e temporar) si asta va deschide o noua fereastra in care se slege "21.A.07.03.00 Taxe judiciare de timbru și alte taxe de timbru", apoi "90 - Taxa Judiciara de timbru CD"
Din ceea ce cunosc dacă plătesc la trezorerie trebuie să duc dovada plății la judecătorie.Dacă plătesc online cum dovedesc la judecatori
Tot fizic am plătit și am dus chitanța la judecatorie. Că așa e la noi...

Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru judiciar și timbru judiciar pot fi plãtite online? Popescu2012 Popescu2012 Taxă timbru judiciar și timbru judiciar poate fi plătit online? 1. Care este numărul de cont pentru taxă timbru judiciar? 2. Care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, maine voi depune o cerere de chemare in judecata in ... shomescu shomescu Buna ziua, Maine voi depune o cerere de chemare in judecata in contencios administrativ a unei primarii cu 3 capete: 1 - anulare certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)
Insolventa PopescuDaniela PopescuDaniela Doresc sa fac o contestatie la judecatorul sindic, privind masurile administratorului judiciar al unei firmei care a intrat in insolventa si cu care am ... (vezi toată discuția)