avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Doresc sa fac o contestatie la judecatorul sindic, privind masurile administratorului judiciar al unei firmei care a intrat in insolventa si cu care am incheiat un contract de vanzare-cumparare aflat inca in derulare. Firma a avut sediul in Constanta, si de anul trecut si-a mutat sediul in Bucuresti, sectorul 4. Contractul incheiat de mine, pe pers. fizica si firma, a fost incheiat tot in Cta. Administratorul judiciar este din Bucuresti, iar dosarul privind debitorul in insolventa se afla la tribunal ul Buc.
Intrebarea mea este unde trebuie sa platesc taxa de timbru la contestatie, in ce cont, pot plati pe internet?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Tuta , Consilier juridic 22:38, 2 August 2015
Puteti plati taxa judiciara de timbru direct la casieria Directiei Impozite si Taxe Locale din cadrul Primariei unde aveti dvs. domiciliul sau resedinta. Se poate plati si online cu cardul bancar inrolat in SNEP prin platforma Ghiseul.ro. Contul bancar va este sugerat automat, trebuie doar sa selectati : Taxa judiciara de timbru persoane fizice. Unii judecatori (doar unii) solicita chitanta cu nr. de referinta a platii, sa fie vizata de banca unde aveti dvs. cont curent si card bancar. Plata va apare oricum si pe extrasul de cont bancar. Va sfatuiesc sa mentionati la observatii si nr. de dosar pe rolul instantei daca va este cunoscut. Si de asemenea, puteti plati si cu OP la ghiseul bancii, codul IBAN aferent taxei judiciare de timbru vi-l ofera Primaria - Serviciul DIT in raza careia aveti domiciliul, la fel si codul fiscal al Primariei, necesar platii.
Plata pe internet este valabila conform legii, fiind reglementata in mod expres.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru mioara54 mioara54 Buna ziua,am o intrebare si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Subsemnata sint din Bucuresti si trebuie sa platesc o taxa judiciara de timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru , achitata pe ghiseul virtual (ghiseul.ro) , problema cu judecatoria djcristi djcristi buna ziua, am depus o contestatie la Judecatoria Sect 4 in care am contestat un PV emis de Pol Locala S4 , avand domiciliul in alt judet si resedinta in ... (vezi toată discuția)