Taxă timbru judiciar și timbru judiciar poate fi plătit online?
1. Care este numărul de cont pentru taxă timbru judiciar?
2. Care este numărul de cont pentru timbru judiciar?
3. Ce trebuie anexat in acest caz la cererea ce necesita a fi timbrata ca și timbru judiciar și taxă de timbru judiciar dacă acestea sunt plătite online?
Pentru a proba plata taxei judiciare de timbru se depune chitanta emisa de primarie si timbru judiciar fizic la dosarul cauzei in original , urmand a fi anulate de catre instanta pentru a nu mai putea fi folosite in alt dosar .
'' Pentru a proba plata taxei judiciare de timbru se depune chitanta emisa de primarie si timbru judiciar fizic la dosarul cauzei in original , urmand a fi anulate de catre instanta pentru a nu mai putea fi folosite in alt dosar .''
Da, așa e în cazul clasic din epoca de piatra... (cu timp pierdut la cozi interminabile pentru redactare taxa judiciară de timbru la imprimanta din epoca de piatra, etc...)
Dar eu vreau să știu cum e în cazul neo/clasic contemporan din epoca digitală, când se poate plăti și prin transfer bancar, online, că nu degeaba scrie pe fiecare portal al instanțelor de judecată :
CONTUL ÎN CARE TREBUIE PLÃTITÃ TAXA JUDICIARÃ DE TIMBRU
COD IBAN- RO52TREZ13121070203xxxxx BENEFICIAR -Directia Fiscala a Municipiului B COD FISCAL -4384206
Din pacate timbrul judiciar a ramas din epoca de piatra. Trebuie atasat la cererea de chemare in judecata dupa ce-l cumparati de la Posta. :)
Iar contul in care in platiti taxa de timbru il gasiti pe internet la trezoreria de unde apartineti. Atasati la cerere dovada platii.
Taxa timbru judiciar
qwerta
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie.Am depus o cerere de chemare in instanta ,pe contencios administrativ la un Tribunal.Am platit acea taxa judiciara ... (vezi toată discuția)