avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru judiciar și timbru judiciar pot fi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru judiciar și timbru judiciar pot fi plãtite online?

Taxă timbru judiciar și timbru judiciar poate fi plătit online?

1. Care este numărul de cont pentru taxă timbru judiciar?

2. Care este numărul de cont pentru timbru judiciar?

3. Ce trebuie anexat in acest caz la cererea ce necesita a fi timbrata ca și timbru judiciar și taxă de timbru judiciar dacă acestea sunt plătite online?
Cel mai recent răspuns: Popescu2012 , utilizator 00:12, 24 Ianuarie 2013
Pentru a proba plata taxei judiciare de timbru se depune chitanta emisa de primarie si timbru judiciar fizic la dosarul cauzei in original , urmand a fi anulate de catre instanta pentru a nu mai putea fi folosite in alt dosar .
'' Pentru a proba plata taxei judiciare de timbru se depune chitanta emisa de primarie si timbru judiciar fizic la dosarul cauzei in original , urmand a fi anulate de catre instanta pentru a nu mai putea fi folosite in alt dosar .''

Da, așa e în cazul clasic din epoca de piatra... (cu timp pierdut la cozi interminabile pentru redactare taxa judiciară de timbru la imprimanta din epoca de piatra, etc...)

Dar eu vreau să știu cum e în cazul neo/clasic contemporan din epoca digitală, când se poate plăti și prin transfer bancar, online, că nu degeaba scrie pe fiecare portal al instanțelor de judecată :

CONTUL ÎN CARE TREBUIE PLÃTITÃ TAXA JUDICIARÃ DE TIMBRU

COD IBAN- RO52TREZ13121070203xxxxx BENEFICIAR -Directia Fiscala a Municipiului B COD FISCAL -4384206


Aștept și alte răspunsuri in acest sens..

Mulțumesc anticipat!
Din pacate timbrul judiciar a ramas din epoca de piatra. Trebuie atasat la cererea de chemare in judecata dupa ce-l cumparati de la Posta. :)
Iar contul in care in platiti taxa de timbru il gasiti pe internet la trezoreria de unde apartineti. Atasati la cerere dovada platii.
1. ''Atasati la cerere dovada platii.''


1. Ce e '' dovada '' plății ce trebuie atașată la cerere dacă plata se face online?
1.1. Extras de cont?
1.2........?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar qwerta qwerta Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie.Am depus o cerere de chemare in instanta ,pe contencios administrativ la un Tribunal.Am platit acea taxa judiciara ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol dupa dezinvestire; reexaminarea catinf catinf Buna ziua, Am depus o actiune de contestatie la executare prin care am cerut anularea incuviintarii executarii silite si desfiintarea dosarului. Am primit o ... (vezi toată discuția)