avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Unde se poate plății o taxa de timbru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Unde se poate plății o taxa de timbru judiciar ...

Bună ziua!
Unde se poate plății o taxa de timbru judiciar pentru Judecătoria Sector 2 București de reclamant cu domiciliul în Sector 2?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:37, 25 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Taxele se plătesc.la Direcția de Taxe și Impozite Locale de la domiciliul dvs.Puteti achita .personal și la CEC sau.Posta ,online nu v as sfătui ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru Overwhelm Overwhelm Buna ziua, Doresc sa achit taxa judiciara de timbru in valoare de 20 Lei pentru a depune o plangere la Jud. Mangalia. Eu am domiciliu in Bucuresti Sector ... (vezi toată discuția)
Unde se platesc taxele de timbru judiciar? cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua, va rog sa imi spuneti unde se platesc taxele de timbru judiciar in situatia urmatoare: (avand in vedere ca nu se mai platesc pentru toate sectoarele ... (vezi toată discuția)